Športna dvorana Marof bo v torek, 23.12., gostila svojevrsten športni dogodek, ki so ga organizatorji poimenovali dobrodelni odbojkarski izziv. V odbojkarskem dvoboju se bodo namreč pomerili člani rekreativne ekipe Roletarstva Medle in dva člana Moškega odbojkarskega kluba Krka.

Odbojkarska ekipa Roletarstva Medle je letošnja zmagovalka tekmovanj v sklopu 54. Delavskih športnih iger, tako v pomladanskem kot jesenskem delu je bila boljša od svojih nasprotnikov. Posebno nagrado za ta dosežek predstavlja prav dvoboj proti igralcema članske ekipe Moškega odbojkarskega kluba Krka, ki si je pred nekaj dnevi zagotovil nadaljevanje tekmovalne sezone v t.i. modri skupini, kar predstavlja enega večjih uspehov kluba v zadnjih sezonah. Člani kluba želijo tudi s tem dogodkom z zvestimi navijači proslaviti uspešen konec leta.

6v2

Da pa dogodek ne bo zgolj tekmovalne narave, bodo organizatorji poskrbeli tudi za dobrodelen vložek. Obiskovalci bodo namreč lahko sodelovali z napovedjo končnega rezultata in se potegovali za praktične nagrade, ki jih podarja MOK Krka.

Upamo, da se bo na atraktivnem športnem dogodku, ki bo postal tradicionalen in vsak konec leta obeležil praznične dni, zbralo čim več obiskovalcev.

Organizatorji se pridružujejo dobrodelni akciji Radia Krka, zbiranju sredstev za družino Kočevar iz vasice Stranje pri Krškem. Zadnjo novembrsko soboto je družina utrpela neizmerno tragedijo, saj so v eksploziji peči izgubili mamo in tudi dom.

Dogodek lahko najdete tudi na Facebooku na povezavi https://www.facebook.com/events/1026207590738694/.

Vabljeni!