Odbojkarska zveza je pred začetkom drugega dela postregla s statističnimi podatki najboljših igralcev prvega dela. Poglejmo, kje se nahajajo igralci MOK Krka.

Miha Bregar je takole dosegel enega izmed 51 blokov.
Miha Bregar je takole dosegel enega izmed 51 blokov.

V kategoriji največ doseženih točk najdemo na 11. mestu Luko Brulca (234), dve mesti nižje mu sledi Valentin Turk (215), na 17. mestu pa je najdemo še Martina Kosmino (190). Na tej lestvici sicer izstopa nekdanji igralcev Krke Janko Bregant, ki je v 18 tekmah dosegel kar 355 točk.

Po številu doseženih asov je Valentin Turk z 19 asi na 6. mestu. Na 15. mestu je Grega Erpič, ki je dosegel 14 asov, na 22. mestu pa najdemo še Luko Brulca z 12 asi.

V kategoriji najbolj uspešnega napadalca na petem mestu najdemo Martina Kosmino, ki je bil 47.88% uspešen. Na devetem mestu ne zaostaja veliko tudi drugi sprejemalec, Valentin Turk, na lestvici pa najdemo tudi Luko Brulca, ki se je 44.88% uspešnostjo uvrstil na 16. mesto.

Miha Bregar se je z 51 bloki znašel na petem mestu lestvice najboljših blokerjev, Grega Erpič je s 43 bloki za las zgrešil najboljšo deseterico.

Valentin Turk se je visoko znašel v kar nekaj statističnih kategorijah.
Valentin Turk se je visoko znašel v kar nekaj statističnih kategorijah.

Na lestvici najboljših sprejemalcev sta 10. in 17. mesto zasedla Martin Kosmina in Valentin Turk.

Svoj posel je dobro opravil tudi Gašper Pucelj, ki je na lestvici najboljših podajalcev zasedel peto mesto. Velja tudi omeniti, da se je na vrhu te lestvice znašel nekdanji igralec Krke, mlajši brat kapetana, Jan Brulec.

Če želite preveriti še ostale lestvice ter podrobno pregledati zgoraj omenjene lestvice, lahko to storite tukaj.