Aljaž Fink, Jaka Petković, Matevž Hvala, Jan Udovič, Jaka Pavlin, Anže Brinec, Matevž Blažič, Tim Peterlin, Domen Šetina, David Cimermančič in Enej Jerina so ob odsotnosti obolelega Gašperja Volčjaka in Primoža Povšeta v Kočevju, 24. 1. 2015, v okviru 1. kroga repesažnih turnirjev v kategoriji male odbojke dvakrat zmagali.

Do zmag nad ekipama iz Kočevja in drugo ekipo ACH Zmajčki so prišli dokaj lahko zaradi večje razlike v odbojkarski tehniki (4 : 0 v nizih in 100 : 36 v točkah). Po mnenju staršev, ki so pomagali pri prevozu otrok, so dečki Krke prikazali nekoliko bolj natančno igro, kot pred dvema tednoma na močnem turnirju v Žužemberku, ko so jih iz veje zmagovalcev izločili kostanjeviški mojstri male odbojke.

V naslednjem krogu, ki bo že 7. 2. 2015, bodo Krkini igralci nastopili v drugem krogu repesaža skupaj z dečki iz Prvačine (GO Volley), Žirovnice in ponovno z dečki iz Črnuč. Po mnenju trenerja iz Žirovnice, ki je svoje mnenje podal kot prvi sodnik pred tekmo Krka : Panvita Pomgrad, se obeta izenačen in napet turnir.

MOK Krka