Predzadnji turnir pred polfinalnim turnirjem,smo odigrali v Ljubljani na OŠ Danile Kumar. Tokrat je bilo v ekipi samo devet pogumnih, pa vendar preveč zaspanih, da bi lahko resno računali na uspeh proti kvalitetnim odbojkarjem ACH Črnuč. Tudi proti Go Volleyu smo se mučili v prvem setu, medtem ko smo drugega dobili ekspresno.

V prvi tekmi so v prvi postavi nastopili Klobčar, Bevc, Murko, Gorše, Ogulin, Lindič in Zorko. Menjavi sta bila Borin in Pečnik. Ker smo na sprejemu napredovali, nismo imeli velikih težav sprejemati Črnuških servisov, več težav se je pojavilo pri natančnosti podaj in posledično neučinkovitosti v napadu. ACH je povedel v začetku in nam ni prepustil niti malo možnosti, da se približamo na več kot 3 točke. V prvem setu je bil učinkovit le Murko, ki kljub bolečim pokostnici stiska zobe in igra zelo dobro v napadu in servisu. Prvi set se je končal z 25:20. V drugem setu je tokrat povsem razglašenega Ogulina zamenjal Borin, ki je že v prvem napadu pokazal Ogulinu, kako se zaključi žogo na enojni blok. Kljub menjavi, smo imeli še vedno težave pri organizaciji, saj tudi Klobčar ni imel ravno svojega dneva na kar je gotovo vplivala dolga vožnje na člansko tekmo v Mursko Soboto večer prej. Ob odsotnosti drugega podajalca Kafola in sprejemalca Kočevarja, veliko možnosti za menjav ni bilo. Odigrali smo smo po svojih zmožnostih, še vedno borbeno, pa vendar je bila samo borbenost premalo za boljši rezultat. Tudi drugi set se je končal z enakim rezultatom kot prvi.

Po končani tekmi smo imeli »hudo uro« s trenerjem in igralski team building v garderobi, ki pa ob začetku ni prinesel nikakršnih sprememb v igri. Mučili smo se v napadu, na sprejemu delovali zanesljivo, nekaj več natančnosti Goršeta in Ogulina pri lažjih servisih in lahkih kontrah bi gotovo olajšalo delo podajalcu Klobčarju, ki je tokrat deloval bolj samozavestno in odločno pri vodenju svoje ekipe. V končnico je prišel Go Volley s prednostjo treh točk imel tri zaključne žoge (21:24) , pa vendar smo vse ubranili in podaljšan prvi set končali v lastno korist z rezultatom 27:25. V drugem so se igralci vidno sprostili in igra je stekla, sprejem je bil še vedno zanesljiv, Bevc z zelo visokim odstotkom pozitivnega in idealnega sprejema je Klobčarju omogočil igranje preko sredine z Lindičem in Zorkom. Odlični servisi prve postave so omogočili mirno končnico in priložnost Marku Pečniku, da se izkaže. Vstopil je na servis namesto Murka in odlično serviral 3-krat zapored. Po končani seriji je ostal v igri na mestu korektorja. Set se je končal z 25:20.

Kadetska ekipa je že turnir pred koncem uvrščena na polfinalni turnir, ki bo 19. 4. 2015
Kadetska ekipa je že turnir pred koncem uvrščena na polfinalni turnir, ki bo 19. 4. 2015

Z našo slabo predstavo se ne bomo posebej obremenjevali, saj zopet prihaja čas, ko bo kadetska ekipa lahko v polni postavi skupaj trenirala bolj pogosto, saj so bili v zadnjih dveh mesecih pogosto odsotni zaradi sodelovanja na članskih treningih predvsem Klobčar kot organizator in vodja ekipe, kar se je pri uigranosti z napadalci gotovo poznalo.

Trenutno ekipa Krke zaseda 2. Mesto v A ligi Zahod. Premoč smo priznali le močni ekipi ACH Črnuč, ostale tekme pa dobili, tako da smo pred zadnjim turnirjem, ki bo v Novem mestu, že uvrščeni na polfinalni turnir, ki bo 19.4. 2015.

Preostale rezultate in lestvico si lahko ogledate na spletni strani odbojkarske zveze.