Selekcija mlajših dečkov je v soboto 16. 1. 2016 v Športni dvorani Mokronog zmagovito nastopila repesažnem turnirju prvega kroga.

Potem, ko je v sredo, 13. 1.2016, članska ekipa Krke v 15. krogu rednega dela državnega prvenstva prve odbojkarske lige po bledi predstavi premagala goste iz Šempetra s 3:2, je v soboto, 16. 1. 2016, selekcija mlajših dečkov v Športni dvorani Mokronog dosegla v dveh tekmah repesažnega turnirja prvega kroga dve zmagi. Anej, Tim, Timotej, Jaka, David, Matevž, Luka, Erazem, Aljaž, Jure, Žiga in Jan so premagali vrstnike iz Kočevja ter domače igralce iz Mokronoga z 2:0 v nizih. Priložnost za igro so dobili prav vsi igralci. Kljub zmagi s prikazano odbojkarsko predstavo sami igralci niso bili zadovoljni, kar kaže, da dobro vedo, da se bodo na prihodnjih treningih odbojke bolj potrudili, da bi igro dvignili na višji nivo.

Na naslednjem turnirju, ki bo v soboto, 6. 2. 2016, se bodo pomerili s Kočevjem, GO Volleyem (Prvačina pri Novi Gorici) in Calcitom Volleyballom (Kamnik).

MOK