Mlajši dečki so v soboto, 6. 2. 2016 gostovali na turnirju v Kočevju in si priigrali eno zmago in dva poraza.

Aljaž, Žiga, Jure, Anej, Timotej, David, Tim, Matevž, Jan, Luka in Erazem so na skoraj pet ur dolgem turnirju drugega kroga repesažnih turnirjev državnega prvenstva v Kočevju v soboto, 6. 2. 2016, premagali domačo ekipo tesno z 2 : 1, ter dvakrat izgubili z osmerico iz Prvačine, GO Volleyem z enakima izidoma v setih. Največ preglavic je ekipi Krke napravila prva četvorka GO Volleya, ki je v obeh tekmah zmagala vse štiri nize (druga četvorka Krke pa je v obeh tekmah premagala drugo četvorko GO Volleya). V zadnji tekmi, ki je odločala o drugem mestu na turnirju, in ki je še vodilo v nadaljnji krog tekmovanja, so Primorci odlično unovčili svojo prednost v moči in višini ter dokaj zlahka dobili oba niza na račun učinkovitejših napadalnih akcijah. Najučinkovitejši igralec pri Krki je bil David Cimermančič.

Prvo mesto na turnirju so z dvema zaporednima zmagama in brez izgubljenega niza osvojili odbojkarji Calcit Volleyballa iz Kamnika.

Odbojkarji Krke bodo nadaljevali prvenstvo na turnirjih za mesta, kjer bodo poizkušali izboljšati lansko 16. – 19. mesto.

MOK