V četrtek, 31.3.2106, je v prostorih naše glavne pokroviteljice Krka, d.d., Novo mesto potekalo 10. srečanje s Krkinimi sponzoriranci.

Krka s predstavniki klubov, društev in ustanov že deseto leto izmenjuje dobre prakse in nas seznanja  s poslovanjem in drugimi dejavnostmi podjetja. Dogodka se je udeležilo 148 predstavnikov klubov in društev, med njimi tudi 89 mladih športnikov, glasbenikov in drugih ustvarjalcev. Ob koncu srečanja so si udeleženci z zanimanjem ogledali še novo Krkino investicijo – obrat Notol 2, po katerem so jih popeljali prijazni predstavniki Krke in jim prikazali del najnovejše tehnologije proizvodnje zdravil.

Na sliki: Mladi športniki in kulturniki s predsednikom uprave Krke, gospodom Jožetom Colaričem.

Na sliki: Mladi športniki in kulturniki s predsednikom uprave Krke, gospodom Jožetom Colaričem.

Srečanja so se poleg predstavnikov vodstva MOK Krka udeležili tudi naši perspektivni mladi igralci, člani slovenske kadetske reprezentance,  Anže Borin, Leon Gorše in Aljoša Kafol. Anže je takole na kratko strnil vtise s srečanja: “Srečanje Krkinih sponzorirancev je bila nova, predvsem pa zanimiva izkušnja. Seznanil so nas z vlogo samega podjetja Krke d.d. do klubov in društev ter nam predstavili načrte za prihodnost. Vrhunec našega srečanja  je bil ogled Notola 2, saj so me nekatera dejstva navdušila in v nekaterih primerih tudi presenetila.”

MOK