Na zadnjem turnirju v sezoni za starejše dečke, ki nastopajo v B-ligi v skupini D, je nastopilo sedem igralcev: Janez Žužek, Valentin Galeša, David Cimermančič, Aljaž Ogulin, Domen Šetina, Aljaž Fink in Tim Peterlin.

Pomerili smo se z ekipo Kočevja in Žirovnice. Na prvi tekmi smo 1.set po navodilih odsotnega trenerja Praha odigrali v sistemu 5:1/2, vendar smo si v drugem setu privoščili pravi 5:1 sistem z enim podajalcem, Aljažem Ogulinom. Pred tekmo sta sicer vaje vtekanja in podajanja izvajala oba predvidena podajalca, Ogulin in Fink skupaj z liberom Peterlinom, vendar smo videli da smo dovolj zanesljivi, da poskusimo samo z enim podajalcem. Poleg tega smo se v prvi tekmi naučili opravljati po sprejemu in podaji še zaščito napadalca, kar nam je posebej prav prišlo na drugi tekmi proti Žirovnici, kjer smo uspeli narediti 4 zaščite napadalca, ko je blok uspešno zaustavil našega napadalca, vendar je zaščita dvignila žogo in organizirali smo lahko še en napad. Poleg tega, smo naredili izredno malo napak v obeh tekmah, posebej na sprejemu in servisu smo bili zelo zanesljivi, kar nas posebej veseli. Žužek, Šetina in Peterlin so odlično opravili svoje delo.

Rezultati tekem:
Krka – Kočevje, 2:0 (17,13)
Krka – Žirovnica, 2:1 (-22,23,11)

Rezultate in lestvico si lahko ogledate na spletni strani odbojkarske zveze.

Starejši dečki so zaključili tekmovanje v skupini D in osvojili 1. mesto s sedmimi zmagami in enim porazom in skupno končali na 13. mestu v DP.