Moški odbojkarski klub Krka že tretje leto zapored prireja športno-dobrodelni dogodek, v katerem združimo šport, odbojko in dobrodelnost. Dogodek bo v soboto, 7. januarja ob 18. uri v ŠD Marof.

Drugi dobrodelni odbojkarski izziv je šele po treh razburljivih nizih pripadel članom MOK Krka. Kako bo tokrat? (foto: T. Kos, arhiv)

Hkrati je dogodek tudi predstavitev delovanja našega kluba in fantov, ki nastopajo v vseh selekcijah, od mini odbojke pa do ”ta prave” odbojke, ki jo igrajo člani naše prve ekipe, ki letos še kako uspešno nastopa v Prvi državni ligi.

Tretji tradicionalni Dobrodelni odbojkarski izziv bo tokrat, v soboto, 7.1. 2017, ob 18.00 v ŠD Marof Novo mesto

Dobrodelni odbojkarski izziv, ki smo ga poimenovali ”6 amaterjev na 2 profija”, je pravi športni spektakel, kjer na eni strani odbojkarske mreže šest predstavnikov ekip Delavskih športnih iger ”ALL STARS”, izzove dva člana Moškega odbojkarskega kluba Krka na drugi strani.

Preveri, kako je potekal lanski dogodek!

unnamed
Za glasbo bosta tako kot lani poskrbela Kok in Coc!

Pester spremljevalni program in zanimiv športni dogodek sta zagotovilo, da bodo številni obiskovalci v Športni dvorani Marof, poleg ogleda tekme med rekreativnimi in vrhunskimi odbojkarji, lahko tudi prispevali sredstva pomoči potrebnim. Vsakemu obiskovalcu bomo omogočili, da napove zmagovalno ekipo in rezultat in se s tem poteguje za nagrade. Ves izkupiček od oddanih napovedi je namenjen izključno v dobrodelne namene, tokrat bomo pridobljena sredstva namenili ustanovi Varna hiša Novo mesto.

Po zaključku sledi družabno srečanje v lokalu Totalček na Novem trgu. Za glasbo bosta tako kot lani poskrbela Kok in Coc.

Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite in skupaj z nami uživate v prireditvi.

odbojkarji MOK Krka

6na2_2017_mid