Mlajši člani so prejšnji četrtek in petek odigrali dve tekmi v 3. DOL zahod in obakrat zabeležili zmago s 3:0.

V četrtek, 30.3., so najprej v domači dvorani premagali vrstnike iz Kostanjevice z 3:0 (16, 19, 23), nato pa naslednji dan v Kamniku še Calcit III z 3:0 (20, 20, 15).

Za Krko II so nastopili: Klobčar ©, Borin (L), Mišjak (L), Lindič, Dimič, Brkopec, Gorše, Ogulin, Pečnik, Gotenc, Kovačič, Mohorčič.

Če smo se v četrtek doma še nekoliko lovili po daljšem tekmovalnem premoru, smo v Kamniku odigrali bolje predvsem v bloku in obrambi in izvedbi protinapadov.

Pohvaliti velja predvsem Marka Pečnika, ki je v petek nadomestil poškodovanega Ogulina, in Anžeta Borina, ki sta skupaj celotno tekmo držala visok procent sprejema in podajalcu Klobčarju ni bilo težko razigravati svojih napadalcev. V napadu je odlično delovala naveza s korektorjem Lindičem in obema blokerjema, Dimičem in Brkopcem. Zasluženo smo se veselili zmage in bili zadovoljni, da nam je celotno tekmo uspelo držati visoko tekmovalnost in koncentracijo, ki sta nam je v četrtek, na tekmi proti Kostanjevici, še manjkala.

V tednu pred zadnjo tekmo se bomo čimbolj pripravili za tekmo proti Mokronogu in skušali presenetiti favoriziranega nasprotnika.

Tekma bo v soboto, zgodaj popoldan, ob 14. uri v dvorani Marof.

Ostale rezultate in lestvico si lahko ogledate na spletni strani odbojkarske zveze.

MOK JR