Z nedeljskim turnirjem v Kranju, se je končalo prvenstvo kadetov tudi za kadete. Najboljši dve ekipi, Maribor in Šempeter, se bosta sicer še pomerili na zaključku v Šoštanju, nosilci vseh ostalih mest pa so že znani.

Po izpadu na polfinalnem turnirju v Hočah, smo kadeti Krke na zadnjem turnirju tekmovali za mesta od 5.-8. Poleg domačinov in Krke sta na turnirju nastopili ekipi Mislinje in Kekoopreme Žužemberk.

Za ekipo Krke so nastopili: Kafol Aljoša ©, Mohorčič Tadej, Kovačič Tibor, Rastoder Vasja, Gotenc Sašo in Mišjak Maj. Žal z nami na zadnjem turnirju ni bilo Leona Goršeta, ki še vedno boleha za angino. Manjkali so tudi starejši dečki, ki so tekmovali dan prej v Braslovčah in so bili utrujeni.

Da bo ta turnir le še obveznost se je pokazalo že v začetku tedna, ko se je bilo potrebno vrniti v dvorano na treninge in se pripraviti na turnir. Večina ekipe si je počitnice podaljšala do nedelje in prišla na turnir v Kranj brez treninga. Rezultat je bil temu primeren. Kranj je bil v prvi tekmi boljši 2:0, nato pa še Mislinja z 2:1. V sezoni 2016/2017 smo osvojili kadeti Krke končno 8. mesto.

Ostali rezultati so na voljo na spletni strani odbojkarske zveze.