Moški odbojkarski klub Krka Novo mesto bo ponovno, že četrto leto zapored, priredil Dobrodelni odbojkarski izziv »6na2«. Gre za projekt s ciljem promocije športa in odbojke na osnovi dobrodelnosti. Dogodek, ki v celoti sloni na prostovoljnem delu vseh sodelujočih, je namenoma postavljen ob koncu leta, saj želimo z zbranimi sredstvi vsaj nekoliko omiliti življenjsko stisko pomoči potrebnim in jim omogočiti lepši praznični čas.

4. dobrodelni odbojkarski izziv »6na2« bo v soboto, 23.12.2017, ob 18. uri v Športni dvorani Marof v Novem mestu.

Dobrodelni odbojkarski izziv je pravi športni spektakel, kjer na eni strani odbojkarske mreže šest članov aktualne zmagovalne odbojkarske ekipe Delavskih športnih iger, izzove dva člana Moškega odbojkarskega kluba Krka na drugi strani. V četrti izvedbi dogodka bo tako »poklicne« odbojkarje novomeškega kluba izzvala rekreativna ekipa podjetja Revoz d.d., ki je v letu 2017 prepričljivo osvojila prvo mesto v 57. izvedbi Delavskih športnih iger.

Kako se je odvil tretji dogodek?

Pester spremljevalni program in zanimiv športni dogodek sta zagotovilo, da bodo številni obiskovalci v Športni dvorani Marof poleg ogleda tekme med rekreativnimi in vrhunskimi odbojkarji, lahko tudi prispevali sredstva za pomoči potrebne. Vsakemu obiskovalcu bomo namreč omogočili, da napove zmagovalno ekipo in točen rezultat. Ves izkupiček od oddanih napovedi pa bo namenjen izključno v dobrodelne namene, in sicer organizaciji Društvu življenje brez nasilja – Varna hiša.

Po zaključku sledi družabno srečanje v lokalu Bistro Marof v športni dvorani. Za glasbo bosta tako kot lani poskrbela KOK IN COC.

Prideš? Pofočkaj se na našem FB dogodku!

Odbojkarji Moškega odbojkarskega kluba Krka