Otroci naj poletne počitnice preživijo aktivno – v naravnem okolju in ob vsakodnevnem učenju. Delavnice, ki jih organiziramo za otroke starosti od 7 do 12 let vključujejo tečaj odbojke na mivki, angleške urice, glasbeno in hip hop delavnico, ustvarjalne delavnice, kjer bomo ustvarjali od sluzi do lutk iz filca in ostale športno ustvarjalne aktivnosti. V dveh terminih bomo šli enkrat na bazen v Dolenjske Toplice in se spoznavali ob družabnih igrah. Delavnice bodo potekale na Loki. Vsak dan se bomo zbirali med 7.00 in 7.30 in se vračali domov med 14.30 in 15.00 uro. Otroci bodo imeli v času našega skupnega bivanja malico in kosilo.

OBVESTILO: Prijave so odslej (28. junij) možne le še preko Ženskega odbojkarskega kluba Novo mesto. Več informacij je na voljo tukaj!

Program na delavnicah bo vsak teden različen, tako da se lahko otroci prijavijo na več delavnic.

Delavnice bo vodila ekipa MOK Krka in ŽOK Novo mesto: Luka Brulec, Jernej Rojc, Jana Vernig, Krešimir Perić, Simona Kralj in Jana Može v sodelovanju z zunanjimi sodelavci.

Skupaj organiziramo dva tedna delavnic, ki bodo tematsko obarvane. V vsakem sklopu bomo gostili posebnega gosta, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami popestril dogajanje.

1. TEDEN ADRENALINA (26.6. – 29.6. 2018) cena: 75 evrov
Poleg odbojke na mivki bodo otroci v Tednu adrenalina spoznali s Tilnom Frankom, večkratnim državnim prvakom v BMX kolesarstvu in aktualnim selektorjem slovenske reprezentance, ki bo vodil tečaj kolesarjenja na Pump tracku.

2. TEDEN V NARAVI (2. 7. – 6. 7. 2018) cena: 90 evrov
Poleg odbojke na mivki bodo otroci v Tedenu v naravi spoznali Mavrične bojevnike, ki nas bodo naučili veščin kako živeti z naravo, spoznavanja osnov orientacije v divjini, netenje ognja, izdelava orodja, orožja in pasti in še marsikaj.

KLIKNI TU ZA PRIJAVNI OBRAZEC

V kolikor imate dodatna vprašanja nam pišite na info@krkavolley.si ali pa nas pokličite na 031-638-768 (Jernej).