Sobotna, peta izvedba odbojkarskega spektakla, tokrat v Športnem centru Livada v sklopu prireditve Everybody na Livadi, je ponovno izpadla nad vsemi pričakovanji. Atraktivni odbojkarji, navdušeno občinstvo, bogate nagrade in dobrodelen vložek so glavni elementi tovrstnega odbojkarskega dvoboja med vrhunskimi in rekreativnimi športniki, katerega glavni namen sta dobrodelnost in promocija odbojke.

Letos je bil Dobrodelni odbojkarski izziv obarvan malo drugače, saj so v krasnih prostorih Športnega centra Livada, moči združili: KK Žoltasti troti, mojstri borilnih veščin iz zveze Kempo Arnis, plesalci Plesnega studia Novo mesto, Splošna bolnišnica Novo mesto in seveda MOK Krka. Skupno smo s pomočjo gledalcev zbrali kar 2497,00 evrov, ki smo jih tudi letos namenili Varni hiši, oziroma društvu Življenje brez nasilja.

Tudi letos je »profije« Moškega odbojkarskega kluba Krka izzvala selekcija delavskih športnih iger MO Novo mesto. Rezultat, ki sicer ni bil v prvem planu, je bil 2:1 v korist Moškega odbojkarskega kluba. Tako MOK Krka v skupnem seštevku dvobojev vodi s 4: 1.

Za pomoč se v MOK Krka zahvaljujemo sponzorjem, ki so z doniranjem praktičnih daril pomagali pri izvedbi, Krki d.d., Revozu, Slovenski postelji, Zavarovalnici Sava, Dijaškemu domu Novo mesto, Kolpi d.d., Medijskemu sponzorju Radiu Krka, Renault trucks, Skupini TPV, MO Novo mesto, Roletarstvu Medle, Založbi Karantanija, Adrii, d.d. in drugim.

Vsa zahvala tudi sodnikom Evi Tomec, Ani Čefarin, Martinu Stoparju, Žigi Kodeliču, delegatoma Vidu Zupančiču in Juretu Stegnarju, napovedovalcu Alešu Kirnu in zdravniku dr. Tomici Goraniću za kot vedno vzorno izpeljano tekmo, in pa seveda prostovoljcem Moškega odbojkarskega kluba Krka za organizacijo dogodka.

Povezave