V soboto 12.1.2019, se je v Kostanjevici na Krki odvil turnir B lige starejših dečkov. Zaradi vključevanja v igro 6 na 6 in predvsem nabiranja izkušenj, tudi proti 2 do 3 leta starejšim nasprotnikom, smo naše fante registrirali v tekmovanje starejših dečkov. Registriranih imamo 15 dečkov in le eden se turnirja ni udeležil, tako da je bila zasedba praktično popolna.

Na turnirju so sodelovale ekipe: domačin OK Kostanjevica na Krki, MOK Krka II in OK Kočevje.

Odigrali smo dve tekmi proti nasprotnikoma in obe gladko izgubili z 2:0 v nizih. Priložnost so na tem turnirju dobili vsi igralci (vsak je odigral vsaj 1 cel set), tako da smo tudi trenerji dobili malo občutka na koga resneje računati v prihodnje. Veliko bo tudi vplivala resnost in udeležba dečkov na treningu.

To je bil prvi turnir, v sklopu 4-ih, naslednji turnir bo v OŠ Bršljin 27.1.2019.

Za Krko II so igrali: kapetan ekipe Žiga Kastelic (Otočec), Jurij Dović, Enej Fink, Luc Hočevar Nahtigal, Bine Judež, Žiga Kastelic (Novo mesto), Gabrijel Laknar, Nejc Pečjak, Jaša Pelko, Jure Selan, Kostja Skenderović, Matic Šturm, Val Udovič in Val Vrhovec.

Zahvala gre velikemu številu gledalcev, ki so nas spodbujali skozi celoten turnir, ter seveda za prevoz na tekmo. Še enkrat hvala.

MOK