Moški odbojkarski klub Krka nadaljuje s pripravami na novo sezono. Za odbojkarji je prvi mesec priprav. Fantje so že odigrali prvih nekaj pripravljalnih tekem, pred vrati pa je prvi resnejši izziv – mednarodni odbojkarski turnir za Pokal Novega mesta 2019, ki ga MOK Krka organizira v sodelovanju z mesto občino Novo mesto. Na turnirju bodo poleg gostiteljev nastopili še UVC Graz iz sosednje Avstrije, OK Jedinstvo iz Srbije ter VK LVI Praha iz Češke.

To bo tretja izvedba mednarodnega odbojkarskega pripravljalnega turnirja v Novem mestu. Turnir bo tudi tokrat potekal v domači športni dvorani Marof. Za razliko od prvih dveh bo tokratni turnir trajal tri dni, s pričetkom v petek, 13. septembra ob 17. uri s prvo tekmo med domačo Krko in gosti iz Gradca. Ekipe bodo odigrale po eno tekmo na dan z možnostjo dodatnega treninga v soboto, vse skupaj pa se bo zaključilo v nedeljo.

Kako se je odvil lanski mednarodni turnir za pokal Novega mesta 2018?

Spored tekmovanja

petek, 13. september
17:00 MOK Krka – UVC Graz
20:00 OK Jedinstvo – VK LVI Praha

sobota, 14. september
17:00 UVC Graz – OK Jedinstvo
20:00 VK LVI Praha – MOK Krka

nedelja, 15. september
11:00 VK LVI Praha – UVC Graz
13:00 MOK Krka – OK Jedinstvo

Facebook: Mednarodni pripravljalni turnir za pokal Novega mesta 2019

Uspešno smo zaključili prvi štiritedenski cikel priprav, v katerem smo imeli poudarek na fizični pripravljenosti in tehničnih elementih. Odigrali smo tudi prve tri pripravljalne tekme. Prihajoči turnir bomo izkoristili za uigravanje. Čakajo nas zahtevne tekme, a se veselimo izziva.

Martin Kosmina, kapetan ekipe

Vstop je prost. Vabljeni!