Zaradi povečanega števila obolelih na področju Novega mesta, prehoda infekcij v Sloveniji na kvartarni nivo in prvega suma infekcije na OŠ v Kamniku, smo se v upravi kluba odločili, da od vključno četrtka, 12. 3. 2020, začasno prekinjamo treninge vseh selekcij razen članske.

Poleg odpovedi treningov prihaja tudi do odpovedi tekmovanj:
Odbojkarska zveza Slovenije je na izredni seji do nadaljnjega odpovedala vsa tekmovanja v dvoranski odbojki, razen 1. članske državne odbojkarske lige.

Ogled tekem na podlagi sklepa OZS ni možen za nikogar, kar, prosimo, brez izjem upoštevajte. Enak sklep velja tudi za tekmovanja v članskih ligah, ki si jih ne smejo ogledati niti predstavniki vodstev klubov.

O ponovnem pričetku treningov in nadaljevanju tekmovanj vas bomo obvestili.

MOK

Dopolnilo:

Sklep, sprejet na izredni seji Predsedstva OZS in Tekmovalno-registracijske komisije OZS:

»Vsa tekmovanja v dvoranski odbojki v okviru OZS se do nadaljnjega prekinejo. Odigrajo se le tekme zelene in modre skupine za moške v 1SportKlub Odbojkarski ligi. Tekme bodo odigrane do sobote, 14. marca.«

Glede na sprejeti sklep Predsedstva OZS do nadaljnjega odpadejo vse tekme v članski kategoriji, kot tudi v vseh mlajših kategorijah.  Predsedstvo in TRK bosta spremljala dogajanja in o sklepih za nadaljevanje tekmovanja (datumi, morebitne spremembe sistema tekmovanja, ….) pravočasno obveščala vse udeležence.

(vir: OZS)