25-letni sprejemalec Sergej Drobnič, ki se je Krki pridružil sredi oktobra in v tem času igral osrednjo vlogo v novomeški ekipi, je našel novo igralsko sredino. Z novim letom je namreč podpisal pogodbo z avstrijskim prvoligašem, ekipo SK Zadruga AICH/DOB. Drobnič se tako seli v enega najboljših avstrijskih klubov v zadnjih letih, ki poleg nastopanja v domačem tekmovanju tekmuje tudi v ligi MEVZA, v katerem so tamkajšnji odbojkarji v dosedanjih osmih krogih nanizali štiri zmage in trenutno zasedajo tretje mesto.

Sergej Drobnič: “Krki bi se rad zahvalil, da me je sprejela medse in da sem ekipi lahko pomagal, kakor se je le dalo. Ponudbe iz Doba nisem mogel zavrniti, saj je bila moja želja igranje v tujini. Veselim se novih izzivov v novem klubu, Krki pa želim vse najboljše v nadaljevanju sezone. Upam na čimveč zmag na obeh straneh.

Sergeju se ob tej priložnosti zahvaljujemo za doprinos in profesionalnost v preteklih nekaj mesecih ter mu želimo obilo sreče in dobrih iger v nadaljevanju kariere.

Povezava na prispevek AICH.

Sergej, srečno!