V soboto, 25. 1. 2020, so mlajši odbojkarji v okviru državnega prvenstva v mali odbojki v OŠ Bršljin gostili vrstnike iz MOK Kočevja in OK Salonit iz Kanala ob Soči.

Pred lepim številom gledalcev so se poleg udarne četvorke Krke, ki jo sestavljajo zaenkrat nezamenljivi Val Udovič, Arne Oblak, Žiga Kastelic in Tim Šetina, tokrat bolje izkazali tudi drugi člani ekipe (Gal Medved, Urh Kic, Aleksej Laknar, Jure Kastelic, Maj Resnik, Jure Macedoni, Martin Anton Jakše, Enej Fink in Blaž Brkić).

Vsi so napredovali v medsebojnem spodbujanju, resnejšemu ogrevanju za tekmo in nenazadnje tudi boljši igri. Udarna postava je izboljšala igro v vseh odbojkarskih elementih, še posebej so nekateri presenečali z nekaterimi izjemnimi in nenadejanimi potezami v obrambnih nalogah, ostali igralci pa so izboljšali igro v obrambi, izvajanje začetnih udarcev in odločnost ter koncentracijo v končnicah nizov. Vse to je tudi prineslo nenadejani visoki zmagi nad obema ekipama z 2:0 v nizih.

Podrobni rezultati so dosegljivi na povezavi: http://www.odbojka.si/index.php?podst=7542154529828686847

Tudi sosedje iz Žužemberka, ki nastopajo v isti skupini, so na vzporednem turnirju istega kroga v Črnučah zabeležili dve zmagi nad domačimi ACH Zmajčki in Ljubljano Volley prav tako z 2:0.

Več fotografij najdete na naši Facebook strani!

MOK