V nedeljo 4. decembra 2022 so mladinci MOK Krke gostovali na turnirju 3. kroga A lige na Brezovici pri Ljubljani. Nasprotnika sta bili ekipi Črnuč in Salonita. Novomeški fantje so uspeli zabeležiti eno zmago in sicer nad Salonitom iz Kanala. To je bila že druga zmaga nad Salonitom v sezoni, s tem pa mladi Krkaši držijo 4.-5. mesto na lestvici z OK Fužinarjem s Koroške. Fantje so pokazali dobro, vzpodbudno igro in s tem napovedali borbo za uvrstitev med najboljše štiri ekipe v ligi.

Luka Brulec, trener: “Prvo tekmo z ekipo Črnuč smo začeli pogumno in se jih držali do 10 točke, nato se je pokazala njihova vsestranska kvaliteta posameznikov, s katero so počasi povečevali razliko. Drugi niz je bil podoben prvemu, tako da je Črnučanom treba čestitati za zasluženo zmago.”

Drugo tekmo proti Salonitu smo začeli že na ogrevanju delati galamo. Prava želja, prava motivacija posameznikov, ekipni duh in spodbujanje drug drugega nas je pripeljala do pomembne zmage, s katero, kot rečeno, držimo mesta do turnirja najboljše četverice. Moram povedati, da smo dejansko uživali v odbojki, kar osebno želim, da fantje začutijo.

Naslednji turnir mladince čaka čez dva tedna v Črnučah, kamor se bo treba odpraviti z visoko motivaijo in ciljati na novi zmagi.