V nedeljo 28. novembra so kadeti MOK Krka gostovali na turnirju 2. kroga A lige v Ljubljani. Fantje so se pomerili z vrstniki ekip Brezovice in Ljubljane Volley. Navkljub porazoma je bilo v igri moč videti napredek in dejstvo, da fantje še vedno znajo igrati dobro odbojko. V obeh tekmah je zmanjkalo le nekaj malega sreče, morda tudi sodniške naklonjenosti, in lahko bi se obe tekmi končali v prid Krkašev.

Trener Luka Brulec: “Fantje so pokazali željo in borbo, morda tudi malo ekipnega duha (na tem bomo še delali). Veseli, da je nujno potrebna naveza Kastelic-Laknar ponovno pokazala, da bomo nevarni tudi v prihodnje. Gabrijel Laknar je odigral daleč najboljši turnir in kljub rahlemu prehladu ponovno dokazal, da se razvija v odličnega sprejemalca. Ne smemo pozabiti na ostale fante. Žiga Kastelic je tudi odigral zelo dober turnir in kljub slabšemu sprejemu naredil kakšen čudež na podaji. Na žalost smo bili na servis-sprejemu in bloku najbolj tanki. Ko to popravimo in naši blokerji Gal Medved, Luc Hočevar Nahtigal in Bine Judež začnejo sestavljati Kitajski zid na koncih mreže, bomo naredili korak naprej k boju za najvišja mesta v državi.

Upam, da ta turnir ni bil muha enodnevnica. Od tukaj naprej bomo gradili in ustvarjali ekipo dalje in vesel sem, da gredo zadeve na boljše,” še sklene Brulec.

MOK