Pred časom smo že pisali o prvih štirih novincih, ki bodo v prihodnji sezoni nosili dres Krke, zdaj pa končna sestava ekipe že dobiva svojo podobo. Krkin dres bosta tako oblekla še Uroš Erpič in Jure Kocjančič, izpostaviti pa velja še Gala Medveda in Gabrijela Laknarja iz vrst mladinskega pogona, ki sta bila občasno priključena članom že v lanski sezoni.

Na mesto blokerja se v novomeški klub po nekaj sezonah vrača Uroš Erpič (27 let, 195 cm). Uroš, ki bo skupaj z bratom Grego tvoril blokersko navezo, je predlani branil barve Črnuč, v lanski sezoni pa je, skupaj s še enim povratnikom v Krko – Miho Bregarjem, nastopal v dresu Fužinarja.

Na mestu sprejmalca se nam pridružuje tudi Jure Kocjančič (19 let, 197 cm). Perspektivni Jure prihaja iz vrst Žužemberka, v mlajših selekcijah pa je oblekel tudi že dres državne reprezentance.

Kot smo zapisali že v uvodu bosta letos članski ekipi še tesneje priključena obetavna Gal Medved in Gabrijel Laknar. Fanta, ki sta zrasla v domačem mladinskem pogonu sta sicer že lani dobila nekaj priložnosti, tudi letos pa bosta nadaljevala z nabiranjem izkušenj in odbojkarskih veščin ter iskala svojo priložnost.

Uroš in Jure, dobrodošla!


S tem postaja tudi jasno, koga v letošnji sezoni ne bomo več videvali na parketu dvorane Marof. To so podajalec Svit Hafner, sprejemalci Tilen Pušnik, Matevž Hvala, Jure Vidmar, libero Anže Borin, bloker Nik Lavrič ter korektor Brenden Hardt.

Vsem naštetim se ob tej priložnosti zahvaljujemo za ves doprinos in želimo obilo sreče in uspeha na nadaljnji poti!