V MOK Krka pozdravljamo štiri okrepitve za sezono 20233/2024. Novomeški dres bodo prihodnjo sezono oblekli Miha Bregar, Matic Rojnik, Jožef Verdinek in Cam Kern! Pred fanti je sicer še nekaj poletnega premora in individualne priprave, ekipa pa se bo na pripravah zbrala sredi avgusta.

V dolenjsko prestolnico se po petih sezonah, štirih v Calcitu in lanski v Fužinarju, vrača Miha Bregar (29 let, 202 cm). Visokorasli Šentjernejčan, ki je svojo prvoligaško kariero pričel prav v Krki, bo novomeško vrsto okrepil na položaju korektorja.

V klubu pozdravljamo tudi dva igralca, ki smo ju imeli priložnost spremljati na letošnjih obračunih osmine finala. Črnuški dres bosta za Krkinega namreč zamenjala Matic Rojnik (23 let, 199 cm) in Jožef Verdinek (21 let, 180 cm). Matic je iz matičnega kluba Braslovče prešel v Črnuče, kjer je preživel zadnje štiri sezone, igra pa na položaju sprejemalca-napadalca. Jožef je odbojkarske veščine nabiral v Črnučah, Krko pa bo okrepil na položaju libera.

Na mestu organizatorja igre se nam bo pridružil Cam Kern (23 let, 193 cm), Kanadčan, ki je do nedavnega branil barve univerze Alberta v Edmontonu ter z njo v preteklih dveh sezonah osvojil konferenčni in državni naslov, se prvič podaja v Evropo. “Navdušen sem, da se bom pridružil ekipi Krke in zaigral v Novem mestu. Slišal sem veliko lepega o državi in ljudeh, zato se zelo veselim prihoda v Slovenijo in komaj čakam, da stopim na parket in pokažem, kaj je kanadska odbojka!

Fantje, dobrodošli!