V Kranju so po dveh letih znova organizirali Spring cup – tradicionalni turnir za mlade odbojkarje in odbojkarice do 17 let. Tekmovanja se je udeležilo 9 ekip deklet in 4 ekipe fantov. Zmagovalke so postale odbojkarice Vital 1, zmagovalci pa Brezovica. Krkaši so zasedli drugo mesto. Turnir se je pričel v soboto 30. aprila ob 9h in končal naslednji dan ob 17h.

Odbojkarji Krke so turnir sicer odprli s porazom, a so se hitro pobrali in nato zaigrali bolje. Skupinski del so fantje končali na tretjem mestu. Naslednji dan so si priborili nastop v finalu. Tam so po zaostanku z 0:1 v nizih proti Brezovici bili tesen boj, izsilili tretji niz, v katerem pa so le morali priznati premoč tekmecu.

Končni vrstni red pri fantih:

 1. Brezovica
 2. Krka
 3. Vet4Pet Triglav
 4. Črnuče

Končni vrstni red pri dekletih:

 1. Vital 1
 2. Formis
 3. Nova KBM Maribor
 4. Triglav Kranj
 5. Innsbruck
 6. Bled
 7. ŠD Mavrica
 8. Vital 2
 9. Šentvid

Triglavani so poskrbeli tudi za dve povezavi:

Morda je slika naslednjega: 7 oseb, ljudje stojijo in znotraj

David Menger: “Po prvem tekmovalnem dnevu smo šli z ekipo v nakupovalno središče v Kranju, kjer smo se lahko podružili ter igrali biljard, namizni nogomet in bowling. Druženje se je nadaljevalo tudi v prekrasnem hostlu. Rečem lahko le, in menim, da bi se vsi fantje s tem strinjali, da je bil ta turnir zelo dober način, da se tudi mi bolje povežemo kot skupina in bi se ga udeležil še kdaj.”