Mladinska selekcija odbojkarjev Krke na čelu z Matevžem Hvalo in Juretom Vidmarjem je klavrno končala državno prvenstvo. Čeprav smo upali, da bo motivacija in želja po zmagi na turnirju za 5. mesto in s tem zelo dobro uvrstitev visoka, se je žal izkazalo nasprotno. Mladi Krkaši, ki so v rednem delu premagovali ekipe, ki so sodelovale na tem turnirju, žal na koncu niso uspeli potrditi boljše kakovosti takrat, ko je bilo to najbolj pomembno. Po mnenju trenerja Luke Brulca je prišla najslabša igra v celotni sezoni v najbolj neprimernem trenutku.

Krka je prvo tekmo izgubila proti Salonitu, drugo proti Šempetru prav tako in s tem so fantje sezono sklenili na 8. mestu v državi. Naslov državnih prvakov je pripadel ekipi Črnuč, Mariborčani so bili drugi, Calcit Volley pa na tretjem mestu.

“Zahvala gre prevoznikoma Gorazdu Jakšetu in Robiju Kastelicu, kateri je peljal in spodbujal fante prav na vseh turnirjih, tako kadetskih kot mladinskih (pa še kakšen turnir mlajši bi se našel. Še enkrat hvala! V bojnih linijah imamo še kadetsko ekipo in starejše dečke, s katerimi gremo po boljši rezultat,” pove Brulec.

Končni vrstni red:

1.	Črnuče I
2.	Merkur Maribor
3.	Calcit Volley
4.	FužinarSijMetalRavne
5.	Panvita Pomgrad
6.	Salonit Anhovo
7.	SIP Šempeter
8.	MOK Krka
9.	ŠD Brezovica
10.	Triglav Kranj
11.	Hoče
 	MOK Kočevje
13. ŠD Braslovče
 	KEKOOprema Žužemberk
15.	Šoštanj Topolšica
 	Črnuče II
17.	Ljubljana volley
  	Lubnik
19.	TAB Mežica
 	ATHOS Kostanjevica