Mladinska selekcija odbojkarjev Krke je preteklo nedeljo, 5. novembra, nastopila na turnirju v Črnučah. Ta je postregel z zelo izenačenim bojem Krkašev proti ekipama BVK Koper in domačim Črnučam II. Na žalost Dolenjcev sta se oba obračuna končala v korist tekmecev.

Pričetek prve tekme je bil zelo obetaven, navkljub temu, da nekateri fantje zaradi počitnic in družinskih obveznosti niso trenirali. Krkaši so dobro odigrali na svežino in posledično dobili niz. V drugem nizu je trener Brulec nekoliko premešal postavo in namesto Urbana Mohorka na mestu korektorja preizkusil Jošta Mussizo. To se ni izkazalo za najboljšo potezo, tudi Još je uvidel, da ni ravno enostavno menjati položaja. V tretjem nizu se je ekipa izkazala za boljšega nasprotnika in v zaključku niza imela tudi nekaj več sreče.

Drugo tekmo proti Črnučam II je Krka začela v nekoliko spremenjeni zasedbi kot ponavada. Priložnost sta dobila Val Udovič in Nik Rajer na mestu blokerja, Gal Medved pa je igral na mestu korektorja. Pokazala se je podobna težava in tudi Galu je bilo težko zamenjati položaj, a je vseeno zelo solidno odigral prvi niz, kljub temu, da je na koncu zmaga pripadla tekmecu. V drugem nizu je Krka nastopila standardni zasedbi, vsi na svojih položajih in niz uspešno dobila. V tretjem nizu je fantom zmanjkalo energije in poraz je bil neizbežen.

Mladinci, 2. liga zahod, 2. krog
Črnuče II – Ljubljana Volley 2:0 (17, 14)
BVK Koper – MOK Krka 2:1 (-21, 14, 14)
MOK Krka – Črnuče II 1:2 (-19, 25, -9)
Ljubljana Volley – BVK Koper 0:2 (-23, -21)

MOK