Mlajši dečki so  na 5., zadnjem turnirju A lige zahod državnega prvenstva v mali odbojki zabeležili dva poraza. Z 0:2 v nizih so bili boljši vrstniki iz Calcit Volleya in Alpacem Kanala. 

Turnir sta odprli ekipi domačinov in gostov iz Kamnika.

Po izenačeni in zelo kvalitetni igri obeh ekip je zmaga z 2:0 v nizih odšla v Kamnik.

V prvi tekmi proti Calcitu se je prva postava Krke potem, ko je začetna postava (Nikolaj, Blaž, Bor in Matic) hitro klonila s 5 : 25, pomerila z drugo četvorko v želji, da bi osvojili vsaj en niz. Vendar kamniški odbojkarji so bili v svojih prizadevanjih odločnejši, oziroma prva postava Krke (Martin, Kristjan, Jakob, Luka) premalo učinkovita v napadalnih akcijah. Zmaga Calcita je bila zato prepričljiva . 17 : 25.

V drugi tekmo je Krka s prvo postavo dobro začela in povedla s 6:2. K temu so tudi pripomogli gostje iz Kanala z neizsiljenimi napakami. Krka je še imela prednost pri 11:6, potem pa so Kanalci prestavili v višjo prestavo, mlačne napade Krke so začeli uspešno nevtralizirati z boljšo igro v obrambi in učinkovitejšimi napadalnimi akcijami. Rezultat tega je bil delni izid 5:19 za Alpacem Kanal oziroma 16:25 za goste iz Kanala.

V drugem nizu se je druga četvorka (Oskar, Patrik, Žak Luka in Matic zelo uspešno kosala z nasprotniki ter tako tudi na račun športne sreče ohranjala minimalno prednost do 15. točke. Potem pa so Kanalci znova izboljšali igro v obrambi, pričakovanih napadov Krke ni bilo, oziroma so bili le ti v stilu »daj čez«. Sledil je rezultatski zasuk z delnim izidom 5:11 za Alpacem Kanal. S tem so Kanalci prikovali Krko na zadnje, šesto mesto v A ligi.

S tem je Krka zasedla končno 12. mesto v državnem prvenstvu.

Rezultati s turnirja:
KEKOOprema Žužemberk – Calcit Volley 0:2 (23:25, 16:25)
Calcit Volley – MOK Krka 2:0 (25:6, 25:17)
MOK Krka – Alpacem Kanal 0:2 (16:25, 20:25)
Alpacem Kanal – KEKOOprema Žužemberk 0:2 (11:25, 10:25)

Od leve proti desni stojijo:

Izidor Arnuš, Patrik Antončič, Oskar Iskra, Bine Plut, Jakob Zupančič, Martin Anton Jakše, Bor Lamovšek, Kristjan Kleindiest, Luka Mutić, Gašper Blaić, trener Andrej Prah in Matic Turk Cigler

Ležita: Nikolaj Koncilija in Žak Luka Barbarić.

MOK